0
Evropske lige

Serbia's Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLAHOVIĆ BEZ POGOTKA: Podela plena u Veroni!

Objavljeno: 22.12.21 u 21:50

‘Obračun’ reprezentativaca Srbije na terenu!

Fudbaleri Verone ugostili su Fiorentinu, u utakmici 19. kola Serije A. Poslednji meč u 2021. godini odigran na stadionu ‘Mark’ Antonio Bentegodi‘ završen je rezultatom 1:1.

Dušan Vlahović nije uspeo da postigne pogodak i tako obori rekord Serije A. Srpski napadač bi sa 34 pogotka postao fudbaler sa najviše postignutih golova u jednoj kalendarskoj godini u nacionalnom prvenstvu Italije. Vlahović je ovako ostao na vrhu liste strelaca, a priznanje deli sa Kristijanom Ronaldom. Oba fudbalera su postigla po 33 pogotka.

U Veroni je viđen pravi duel srpskih igrača. Za Veronu su po 90 minuta zabeležili Darko Lazović i Ivan Ilić, dok su u dresu Fiorentine nastupali Dušan Vlahović, Nikola Milenković i Aleksa Terzić. Matija Nastastić je bio na klupi tima iz Firence.

Domaćin je stigao do prednosti u 17. minutu igre. Kevin Lasanja je zatresao mrežu ‘Ljubičastih‘ iz Firence, a u ulozi asistenta našao se Đanluka Kaprari.

‘Prštalo’ je na sve strane! Vodila se velika borba na terenu i bilo je jasno da niko neće biti zadovoljan nerešenim ishodom. Ipak, ekipe su na kraju morale da prihvate po jedan osvojen bod.

Konačan rezultat postavljen je u 81. minutu meča. Aleksa Terzić je upisao asistenciju, a gol vredan boda postigao je Gaetano Kastrovili.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter