0
Odbojka

FOTO: Tanjug

VELIKE AMBICIJE OK PARTIZAN: Cilj je jasan, došao je novi predsednik a Željko Tanasković je uputio moćne reči navijačima! (FOTO)

Objavljeno: 22.12.21 u 14:08

Odbojkaški klub Partizan želi da u narednom periodu ponovo osvaja trofeje.

– Velika zahvalnost državi koja dve godine uzastopno pomaže naše akcije, gde imamo mogućnost da funkcionišemo. Od predsednika države Aleksandra Vučića, preko ministra sporta (Vanja Udovičić) i predsednika Saveza (Zoran Gajić) pomažu se klubovi koji su baza svakog sporta. Naravno, hvala i sponzorima, a mi ćemo se truditi da rezultatima opravdamo podršku – rekao je Željko Tanasković na konferenciji za medije.

Novi predsednik kluba je Aleksandar Stanković, čovek iz sveta biznisa i plan je da se u petogodišnjem mandatu dođe do vrhunskih rezultata, dodao je Tanasković.

– Muški tim se plasirao u finale Kupa i imamo priliku za trofej koji se dugo čeka. Ženska selekcija je 1972. godine ugašena, pre četiri godine klub je obnovljen, sada je prvoligaš. Imamo dva vrhunska trenera i stvoreni su preduslovi da ostvarimo naše ciljeve – poručio je Tanasković.

FOTO: Tanjug

Stanković je istakao da mu je velika čast što je na čelu velikog kluba kao što je Partizan.

– Odbojka se vraća na velika vrata, Savez je učinio veliku stvar, liga je veoma zanimljiva, zainteresovani su sponzori, a ja sam sledio primer Dragoljuba Zbiljića iz Vojvodine. Jaka liga je idealna za razvoj igrača, a samim tm i za jačanje naše reprezentacije – rekao je Stanković.

Šef struke Duško Nikolić, otkrio je da više od 500 dece trenira odbojku u Partizanu.

– Pozivam decu da nas bude još više i uključe se u akciju Saveza „Moj prvi smeč“ za mališame od sedam do 12 godina – rekao je Nikolić.

FOTO: Tanjug

Trener ženskog tima Darko Zakoč, koji je tek preuzeo tim, najavio je da će ekipa u drugom delu sezone pokazati pravo lice. Trener odbojkaša Bojan Janić kaže da ekipa želi trofej u Kupu, a nada se i korak više u prvenstvu, gde su prošle godine stigli do finala.

Na konferenciji za medije govorili su i kapiten odbojkaša Lazar Marinović i kapiten odbojkašica Tamara Dedijer, koji su poručili da će učiniti sve da obraduju navijače crno belih. Odbojkaši Partizana u nedelju igraju derbi protiv Crvene zvezde, a rival odbojkašicama ovog vikenda je TENT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter