0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

‘TAKVIM POJEDINCIMA NIJE MESTO U SPORTU’: Nakon šokantnih informacija o nameštanju, Pančevci se na ekspresan način oglasili saopštenjem! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.21 u 14:58

Oglasili se Pančevci.

Jutros je u Srbiji odjeknula vest da je iz UEFA u FSS sitgla ‘dojava’ o spornom meču Prve lige Srbije između Železničara iz Pančeva i Timoka iz Zaječara (3:2).

Sumnja u neregularan ishod meča šestog kola drugog po rangu klupskog takmičenja kod nas bazirana je na osnovu kvota koje su u ponudi imale kladionice, a više o tome pročitajte OVDE.

Povodom aktuelne situacije, Železničar se oglasio saopštenjem koje Vam prenosimo u celosti:

Mi kao klub oštro osuđujemo svaki vid nečasnih radnji u fudbalu, a što se pomenute utakmice tiče sigurni smo da nijedan član našeg kluba nije bio uključen u takve radnje. Fudbalski klub Železničar je na raspolaganju svim organima koji istražuju pomenutu utakmicu, ali do današnjeg dana nijedan član kluba nije bio predmet istrage za pomenutu utakmicu.

– Kao klub koji ima ozbiljne sportske ambicije nije nam ni malo prijatno da se ime našeg kluba pominje i stavlja u negativan kontekst zbog nečanih radnji drugih klubova i pojedinaca.

– Mi kao klub svaki sportski rezultat ostvarujemo isključivo na terenu i zbog toga insistiramo i zalažemo se da se ovakav slučaj najoštrije kazni, i da takvim klubovima i pojedincima nije mesto u sportu – piše u saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter