0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

SPECIJA ŠOKIRALA NAPOLI: Goleada u Empoliju i veliko slavlje Rosonera!

Objavljeno: 22.12.21 u 23:10

Brazilac tragičar na stadionu ‘Dijego Armando Maradona’!

U sredu je odigrano sedam utakmica 19. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji. Bilo je zanimljivo na terenima širom države. U terminu od 20 časova i 45 minuta, Napoli je na stadionu ‘Dijego Armando Maradona‘ ugostio Speciju. Gosti su napravili veliko iznenađenje, ali i ništa manji problem favorizovanom domaćinu. Specija je slavila minimalnim rezultatom (0:1), a jedini pogodak na meču viđen je u prvom poluvremenu.

Iskusni reprezentativac Brazila, Žuan Žezus, zatreaso je sopstvenu mrežu u 37. minutu igre. Napoli je dominirao tokom cele utakmice, pa je za 90 minuta igre uputio čak 25 udaraca ka golu rivala.

Specija nije uspela da šutira u okvir gola domaće ekipe, a posed lopte je ubedljivo bio na strani Spaletijeve ekipe.

Kiks Napolitanaca iskoristili su ekipe iz Milana. Inter je tokom dana savlado Torino (1:0), a Milan je večeras bio siguran u Empoliju (2:4). Rosoneri su bili odlični u realizaciji i ostvarili su važan trijumf na teškom gostovanju.

Neroazuri su sada prvoplasirani tim sa 46 osvojenih bodova, a Milan ima četiri boda manje. Napoli sada mora da juri ozbiljan zaostatak, ako želi da se uključi u borbu za titulu. Spaletijeva ekipa je osvojila 39 bodova u dosadašnjem delu takmičenja,

Rezultati: 

Sasuolo – Bolonja 0:3

Venecija – Lacio 1:3

Roma – Sampdorija 1:1

Inter – Torino 1:0

Verona – Fiorentina 1:1

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter