0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 07: Karim Benzema of France in action during the International friendly match between Serbia and France at the Stadium JNA on September 07, 2014 in Belgrade, Serbia, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

REAL ZAVRŠIO GODINU NA PRAVI NAČIN: Benzema dvostruki strelac!

Objavljeno: 22.12.21 u 23:51

‘Kralj’ slavio na teškom gostovanju!

Fudbaleri Real Madrida vratili su se na pobednički kolosek! U poslednjoj utakmici u 2021. godini, izabranici Karla Anćelotija odmerili su snage sa Atletik Bilbaom.

Domaćin je imao tradicionalno fantastičnu podršku sa tribina. Više od 40 hiljada vatrenih pristalica bodrilo je svoje miljenike u toku duela sa Realom. Atletik je pružio snažan otpor, ali Madriđani su slavili sa 1:2.

Kraljevski klub je startovao na fenomenalan način. Karim Benzema je utišao navijače na tribinama sa dva pogotka u uvodnim momentima meča. Reprezentativac Francuske je zatresao mrežu domaće ekipe u 4. i 7. minutu utakmice.

Uzbudljiviji početak nije mogdao da se zamisli! Oihan Sanset je smanjio na 1:2 , samo tri minuta nakon Benzeminog drugog pogotka.

Očekivala se prava goleada, ali mreže na stadionu ‘San Mames‘ mirovale su do kraja utakmice.

U toku dana odigrana je još jedna utakmice LaLige. Granada je u zaostalom meču 9. kola savladala Atletiko Madrid, rezultatom 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter