0
Evrokupovi

(191116) -- ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Sead Kolasinac (L) of Bosnia and Herzegovina (BiH) vies with Federico Bernardeschi of Italy during their UEFA EURO 2020 qualifier Group J match in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

OFANZIVAC CRNO-BELIH PECNUO ‘KRALJA’: ‘Ne smemo da dozvolimo sebi da budemo arogantni, nismo mi Real Madrid’

Objavljeno: 22.12.21 u 20:48

Italijan je veoma srećan zbog postignutog pogotka protiv Kaljarija!

Fudbaleri Juventusa savladali su Kaljari, u poslednjem meču Serije A u 2021. godini. ‘Stara dama‘ je u Torinu slavila sa 2:0. Golovi su delo Mojze Kina i Federika Bernardeskog.

Italijanski reprezentativac smatra da njegova ekipa igra odlično u prethodnom periodu. Federiko ističe da su igrači spremni da pomognu jedan drugog i da u svlačionici vlada sjajna atmosfera.

-Srećan sam, uživam u ovom trenutku. Bilo je važno da pobedimo, da na pravi način završimo godinu. Važno je da pomognemo jedan drugom. Moramo da pronađemo balans, mislim da smo pokazali dobru energiju u poslednjih nekoliko utakmica – istakao je reprezentativac Italije.

As trenutno petoplasirane ekipe na tabeli Serije A ističe da igrači ‘Stare dame‘ ne smeju da budu kao kolege iz Madrida.

-Poslednjih mesec i po dana, pronašli smo sreću u tome da pomažemo jedan drugom. Ne smemo da dozvolimo sebi da budemo arogantni, moramo da budemo skromni, nismo mi Real Madrid – poručio je  Bernardeski.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter