0
Evropske lige

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Crvena Zvezda v Vozdovac Luka Ilic Beograd, 19.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OČEKIVANO, ILI IPAK NE?: Povratak Luke Ilića, evo gde mladi fudbaler nastavlja karijeru!

Objavljeno: 22.12.21 u 16:43

Nije ispunio njihova očekivanja.

Tvente je odlučio da prekine pozajmicu Luke Ilića. Obe strane su se dogovorile da nekadašnji biser Crvene zvezde završi ‘svoju epizodu’ u Holandiji, te će Ilić spakovati kofere i vratiti se u Mančester siti.

On će biti na raspolaganju Pepu Gvardioli, a ostaje nam da vidimo kakva je dalja sudbina mladog fudbalera. Nije baš realno da će igrati u prvom timu, veća je verovatnoća da će otići na neku novu pozajmicu, ili da ga klub sa Etihada proda.

– Nećemo tražiti novog igrača umesto Ilića. Tim beleži dobre rezultate i to se vidi po plasmanu na tabeli. Problem je trošak od 900.000 evra koje gubimo po utakmici na našem stadionu. Niko ne zna kad će gledaocima biti dozvoljeno da se vrate na stadione i zato moramo da veoma oprezno raspolažemo novcem – rekao je tehnički direktor Tventea Jan Strajer.

Nekadašnji Zvezdin biser je Marakanu napustio u paru sa bratom Ivanom 2017. godine za 5,5 miliona evra, a šansu nije dobio u redovima ‘građana’, već na pozajmicama.

Posle dve sezone igranja za Bredu, njega je doveo Tvente, a posle jedne sezone u crvenom dresu i 24 utakmice na kojima je postigao dva gola i imao dve asistencije, to nije ponovio u novoj sezoni. Na kraju, holandski tim je doneo odluku da se rastane sa njim…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter