0
Evroliga

Kosarka Euroleague season 2014-2015 Euroleague TOP 16 Head coach Ergin Ataman Beograd, 16.01.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIJE IM SVEJEDNO: Panika u Efesu pred večerašnji meč sa Zvezdom – ‘Oni nikada ne odustaju, a mi moramo da pobedimo’

Objavljeno: 22.12.21 u 12:21

U okviru 17. kola Evrolige, izabranici Dejana Radonjića gostuju Efesu večeras od 18 časova i 30 minuta.

Na konferenciji za medije pred ovaj meč trener Anadolu Efesa Ergin Ataman pohvalio je večerašnjeg protivnika. On zna koje je Zvezdino najjače oružje.

– Crvena zvezda je tim koji se odlično brani i nikada ne odustaje. U napadu su im poeni i asistencije Nikole Kalinića najjače oružje – rekao je Ataman i dodao:

– Biće teška utakmica. Međutim, ako ste sigurni u svoj put morate da prebrodite poteškoće – kaže Ataman i obrasnio da će skokovi biti jako važan faktor na onom meču.

Ataman podseća da Crvena zvezda ima samo jednu pobedu manje od Efesa.

– Igramo meč koji moramo da dobijemo. Da prvi put u sezoni budemo u pozitivnom skoru. Ne smemo da zaboravimo da je Zvezda na samo jednu pobdeu od nas. Borimo se za plej-of i pobeda nas približava tom cilj – zaključio je iskusni stručnjak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter