0
U pripremi

BELGRADE, SERBIA - JUNE 14: Novak Djokovic (L) of Serbia and Alexander Zverev (R) of Germany pose for a photo prior to the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 14, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NE ZNA ŠTA ĆE OD SAMOPOUZDANJA: Zverev previše ‘leti visoko’, euforičan je kao nikad u životu – ‘Pobede nad Đokovićem me čine nepobedivim’

Objavljeno: 22.12.21 u 15:49

Trenutno treći reket sveta, Aleksandar Zverev, iza sebe ima fantastičnu godinu.

Nemački teniser se nada da će uspeti da ponovi fantastičnu 2021. godinu. Po mnogima, upravo je on zajedno sa Novakom Đokovićem i Danilom Medvedevim obeležio proteklu sezonu.

Zverev je ove godine osvojio šest tulua, olimpijsko zlato kao i prvo mesto na završnom turniru. Što se tiče skora, 58 puta je slavio dok je pretrpeo  15 poraza.

– U poslednjih šest meseci dominirali smo Novak, Danil i ja. Verujem da ćemo taj trend nastaviti tokom naredne sezone. Stekao sam mnogo samopouzdanja onim što sam postigao ove sezone, a najveći napredak napravio sam mentalno. Osećam se mnogo opuštenije na terenu i spreman sam da pokažem svima za šta sam sposoban. Slavlje nad Đokovićem u Tokiju i Torinu učilo me je nepobedivim – rekao je Zverev i potom dodao:

– Ostvario sam ciljeve kada su stvari izgledale loše. Ako na kraju dana ne verujem u sebe, ko će? Postoje dve stvari koje još nisam postigao. Osvojio grend slem i postao broj jedan u svetu. Nadam se da ću ka tome krenuti u Australiji – rekao je Nemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter