0
Evropske lige

(210324) -- BELGRADE (SERBIA), March 24, 2021 (Xinhua) -- Serbia's Aleksandar Mitrovic(L) celebrate his first and his team second goal with Dusan Vlahovic (R) during FIFA World Cup 2022 qualification football match between Serbia and Ireland, in Belgrade, Serbia on March 24, 2021. Serbia won 3-2 (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

MATEMATIKA JE JASNA: Nemci skovali strašan plan – Haland ide na leto, pa sa tim parama kupuju Dušana Vlahovića!

Objavljeno: 22.12.21 u 15:21

Mediji širom sveta bruje o novom potencijalnom angažmanu Dušana Vlahovića.

Ne prođe gotovo nijedan dan, a da se srpski reprezentativac ne poveže sa nekim evropskim velikanom, koji je navodno voljan da u svoje redove dovede napadača koji dominira u Seriji A.

Ovoga puta, u prvi plan je ‘iskočila’ Borusija iz Dortmunda, koja je već spremila plan kako da dovede Dušana Vlahovića.

Ako je verovati ‘Tajmsu’, nemački gigant planira da na leto proda Erliga Halanda, doda još malo novca i tim parama dovede bivšeg fudbalera Partizana. Naime, od naredne godine Haland u ugovoru poseduje klauzulu koja kaže da bilo koji klub koji iskešira cifru od 75 miliona evra ima pravo da dovede norveškog golgetera.

Sa druge strane, čelnici Fiorentine za Vlahovića traže 80 miliona evra, pa svaka manja ponuda koja stigne za Srbina, bude odbijena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter