5
Domaći fudbal
Amir Bislimi na treningu Proletera

FOTO: HotSport

‘NIJE ON VLASNIK FSS I SUPERLIGE SRBIJE’: Amir Bislimi za HotSport povodom oduzimanja bodova – poslao je brutalnu poruku ovom čoveku!

Objavljeno: 22.12.21 u 19:35

U okviru prethodnog kola Superlige Srbije, snage su odmerili fudbaleri Proletera i Radničkog iz Niša.

Nakon 90. minuta igre rezultat je bio 2:0 za Novosađane, međutim, meč je registrovan rezultatom 3:0 u korist ekipe sa Čaira, zbog nepravilnosti koje su uočene u taboru Proletera.

Kako prenosi Sport klub, čak sedmorica igrača Proletera nisu imala uredno dokumentovane lekarske preglede, potvrdio je komesar za takmičenje Aleksandar Pivić.

Povodom celokupne situacije, za HotSport govorio je sportski direktor Proletera, Amir Bislimi.

– Proleter nije narušio integritet takmičenja. Igrači imaju lekarski pregled i niko nije igrao pod suspenzijom. Proleter je regularno pobedio tu utakmicu. To sto je Pivić zamislio da je on vlasnik FSS i SuperLige i da deli kako on zamisli bodove neće moći. U telefonskom razgovoru kada me je upoznao sa žalbom došli smo do saznanja da je u komet unet papir koji je služio za internu kontrolu ko je otisao na lekarski a ko nije. Igrači Proletera su svi vakcinisani, urađen lekarski i to 1.12 izdata faktura i plaćanje preko računa. Za sve postoje dokazi sa kojim sam ga upoznao u telefonskom razgovoru, a on mi je rekao da će to sve zvanično i zatražiti – rekao je Bislimi i potom dodao:

To se nije dogodilo, doneta je odluka bez ikakvog potraživanja i utvrđivanja činjeničnog stanja. Pivić nikako da shvati, da je FSS tu da bude servis klubovima, a ne da bude privatna prcija i da reketira klubove, ucenjuje i dodvorava se nekom. Dokazaćemo žalbom, a ako treba idemo i na KAS da upoznamo Evropske sudije kako se to dele bodovi u Srbiji trenutno. Piviću, dokle ćeš ti biti glavna tema u novinama? Dokle ćeš ti da krojiš ko igra evropu a ko ne? Nadam se da ce uskoro izbori u FSS jer ovo stanje nije više podnošljivo. Ovako, mislim da Pivic koristi FSS za svoje licno dodvoravanje raznim ljudima ili kaznavanje odredjenih. Ne mozeš da trgujes sa FSS i odluke tako donosiš, pomislio si da smo mali klub pa da se nećemo žaliti. Prevario si se. Idemo do Evrope ako treba. Ako treba izaći ću iz fudbala, ali neću više dozvoliti da ovakvi beskičmenjaci kroje sudbinu u FSS. Borićemo se svim sredstvima da dokažemo pravdu i oteramo razne mesetare iz FSS!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
1

5 Komentara

  1. Zgadio mi se proleter stalno neke afere mislio sam da je to jedan ozbiljan fudbalski klub a to je postala jedna lakrdija za ismejavanje .sta je sa Stevom i Ticom ? Koje ovaj Amir ? Sta se to desva ,moji prijatelji vise nece da gledaju proleter kazu izgubio je srce i dusu .Moze li neko da mi da odgovor sta je sa nasim ljudima i proleterom ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Lazni kriminalac i lazni moralista ovaj covek je sav lazan .Prosto nemogu ovu drzavu vise da razumem i gubim zivce zbog ovajvih lazova prevaranata i neznam kako bih vise nazvao ovaj covek nije Fudbalski covek.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj ima ozbiljnu diagnozu. Sam sebi postavljam pitanje koje ovaj covek ? Zivim 42g u NS ceo zivot sam u sportu nikad cuo ! Ovo je strasno da nemoze biti strasnije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter