1
Domaći fudbal

Mirko Ivanic (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Dragovic Milan Pavkov Njegos Petrovic Head coach Dejan Stankovic Strahinja Erakovic Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Ludogorets Razgrad Beograd, 25.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZVEZDA REKONSTRUIŠE TIM: Sprema se prvi odlazak, vezista napušta ‘Marakanu’!?

Objavljeno: 21.12.21 u 09:59

Crveno-beli će napraviti određene promene tokom zime.

Među prvima na spisku za odlazak je vezni fudbaler Njegoš Petrović, koji je u završnim pregovorima oko pozajmice u španskog drugoligaša Almerije, piše ‘Mozzart sport’.

Njega bi u novom klubu dočekali bivši saigrač Srđan Babić, koji je takođe na pozajmici iz Zvezde, kao i Umar Sadik, koji je tamo stigao iz Partizana.

Fudbal-Super League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad
Njegos Petrovic and Jovan Ilic (R)
Indjija, 28.02.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Kako navodi pomenuti izvor pregovori su prilično odmakli i vezista bi trebalo da se preseli na Pirineje do kraja sezone, uz opciju otkupa između 1,1 i 1,4 miliona. Podsetimo, Njegoš je na ‘marakanu’ stigao 2019. godine iz Rada kao veliki talenat, ali nije uspeo od tada se izbori za standardno mesto među 11.

0
0

1 Komentara

  1. Uh, dobro je! Pročitao sam na brzinu naslov i odmah me je uhvatiula zebnja! Zaista tada nisam ni pomislio da bi Petrović mogao da ode iz Zvezde. Odmah su me spopale crne misli! Na tren, u magnovenju sam pomislio, samo da ne ode neko od matorih i sporih afričkih “kapitalaca”, Sanogo, Kanga ili Ben! Tek tada bi smo obrali bostan! Ko bi onda usporavao igru Zvezde stalnim vraćanjem lopte unazad?! Uh, sada mi je lakše! “Napred u nove poraze” (Vlada Bulatović-Vib)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter