1
Evroliga

from left Ognjen Dobric Nate Walters Branko Lazic Austin Hollins Stefan Markovic Maik Zirbes Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA IMA PLAN KOJI ĆE SPREČITI HAOS: Ko napravi problem – platiće monstruznu kaznu koju izrekne Evroliga!

Objavljeno: 21.12.21 u 23:14

Deluje pošteno.

Košarkaši Crvene zvezde su u proteklom duplom kolu Evrolige, svojom borbom i zalaganjem oduševili sve navijače, a nakon neizvesnog meča i poraza od lidera Barselone, zabeležena je pobeda protiv Bajerna. Ipak, gorak ukus slavlja, osetili su ljudi u klubu, jer su na oba susreta pojedinci prekršili pravila i tako naneli veliku štetu klubu.

Nate Walters (L) and Kyle Kuric
Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22
Beograd, 14.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Crveno-beli će na ime kazni morati da plate blizu 50.000 evra, a klub je odmah nakon saopštenja Evrolige pozvao navijače da se ponašaju po pravilima. Prema saznanjima Telegrafa, Zvezda ovome pod hitno želi da stane na put. Naime, već od narednog susreta, ukoliko dođe do sličnog incidenta, klub će identifikovati počinioce i zabraniće im ulazak u halu na određeno vreme.

Pored toga, Zvezda će zahtevati od odgovornih lica da plate kaznu koju izrekne Evroliga, što sigurno niko ne želi. Svake godine na velikom broju utakmica kako fudbalskih, tako i košarkaških, crveno-beli zbog ispada navijača plate na desetine hiljada evra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter