2
ATP

Tenis, Davis Cup 2010.Croatia Vs. Serbia, quaterfinals.Novak Djokovic Vs. Ivan Ljubicic.Srdjan Djokovic, react.Split, 09.07.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIO ONO ŠTO CEO SVET ZANIMA: Poznato je kada će Novak završiti karijeru!

Objavljeno: 21.12.21 u 14:00

Otac najboljeg tenisera sveta otkrio nepoznate detalje iz prošlosti.

Prlikom gostovanja na K1 televiziji, Srđan Đoković je otkrio da će Novak osvojiti još nekoliko Gren slem titula, kao i da će se profesionalnim tenisom baviti još dve, tri godine.

– Osvojiće još bar dva Vimbldona i još nekoliko drugih Grend slemova. Sigurno… Ti sumnjaš u to? Ne treba da budeš stručnjak za to, igraće Novak još dve-tri godine, to će biti dovoljno – naveo je Srđan, i potom se osvrnuo na ovogodišnji US Open, i Novakov poraz od Medvedeva.

– To ga je poremetilo, ali glavni poraz je fantastična igra Medvedeva. To je tako. Moj je sin naučen da se sport sastoji od pobede i poraza, kako prihvataš pobedu, tako i poraze. Često sam u njegovoj karijeri govorio da kada igra loše, pa pobedi, to nije dobro.

Srđan se prisetio bombradovanja, kada je njegova porodica prolazila kroz najteže trenutke.

Ja sam jedan od retkih koji imaju pozitivan skor sa Novakom. Prvi put me je dobio sa 11, više nisam mogao ni gem da dobijem, tako da je skor sada 100-1. Uvek sam se nervirao, tada sam bio na ivici egzistencije, to je bilo strašno teško. Stasavao je u vreme bombardovanja, plata od dve-tri marke. Nikad im neću oprostiti bombardovanje. Tada je imao 12 godina. Ogromna bomba je pala u Rakovici, sva stakla su popucala u našem stanu na Banjici ’99. Popadali smo sa kreveta, pobegli su u hodnik, kukali su „Bože spasi nas, ne daj nas“. To su traume koje ostaju za ceo život – zaključio je otac Novaka Đokovića.

 

0
0

2 Komentara

  1. Ima nas koji smo i gore prosli pa ne spominjemo to a ni Bog nam nije dao priliku koju je Novak dobio zato malo biti tisi po pitanju bombardovanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter