0
Boks

FOTO: Youtube/Screenshot

‘OBOŽAVAM ĐOKOVIĆA’: Legendarni Tajson izjavom o Novaku oduševio sve!

Objavljeno: 21.12.21 u 11:26

Američki bokser je istakao da je veliki poštovalac lika i dela Novaka Đokovića.

Živa legenda boksa i jedan od najvećih koje je imao taj sport, Majk Tajson, istakao je da odlično prati dešavanja u svetu tenisa. Za tako nešto, ‘krivac’ je njegova ćerka Milan, koja je čak jedno vreme trenirala sa Serenom Vilijams.

– Tenis mi je promenio život, mislio sam da znam sve o svemu i da sam napokon uspeo u životu kada sam počeo da zarađujem mnogo novca od svojih poslova, ali ništa od toga nije veće od teniskih uspeha moje ćerke. Ona je veća od svega. Već je vidim kako postaje nešto što nikada ne bi postala da nije tenisa, ima samopouzdanja i to mi se dopada, rekao je Majk Tajson u razgovoru sa teniskim trenerom Muratogluom tokom svog podkasta ‘Hotboxin’.

Kada je došao red na priču o teniserima, on je istakao:

– Volim da gledam Novaka Đokovića, on je moj omiljeni teniser. Pogledajte kako se vratio iz povrede pre par godina i na koji način igra sa Nadalom i Federerom, poručio je Tajson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter