0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (L) and Darko Lazovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘NE JURI ZA NOVCEM’: Čuveni Nemac javno savetovao Dušana Vlahovića

Objavljeno: 21.12.21 u 10:22

Srpski napadač je pred velikim transferom.

Dušan Vlahović je izjednačio rekord Kristijana Ronalda po broju golova u jednom godini u Seriji A, obojica su na 33 pogodaka, a zbog sjajnih partija mnogi žele da ga vide u svojim redovima. Zbog toga Fiorentina želi najmanje 70 miliona evra za transfer, a mladi napadač kao narednu stanicu vidi Juventus.

Sa druge strane, neakdašnji funkcioner Bajerna Karl-Hajnc Rumenige savetovao ga je javno da odbije sve ponude i ostane u Firenci.

Vlahović je veoma mlad i već je postigao mnogo golova. Moj savet mu je da ostane u Fiorentini i ne juri za novcem u trenutku kada ima tek nešto više od 20 godina. Igra u jakom i zanimljivom timu, ja bih još neko vreme bio u tom klubu da sam na njegovom mestu, rekao je Rumenige.

Čuveni Nemac veruje da može da napreduje u Firenci.

– Može da postane moćan. Predsednik Komiso nema problem sa novcem i želi da napravi odličan tim. Projekat Fiorentine je ozbiljan i nadam se da je Vlahović sa menadžerima pronaći najbolje rešenje za sve, dodao je Rumenige.

Fiorentina je letos odbila sve ponude za Vlahovića, čak i Atletikovu od 60 miliona evra, ali će tokom leta morati da ga proda ukoliko misli da zaradi, jer on ne želi da produži ugovor koji mu ističe u junu 2023. godine.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter