0
Košarka

(190904) -- FOSHAN, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia controls the ball during the group D match between Italy and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 4, 2019. (Xinhua/Huang Zongzhi)

JOKIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA JE STALNO PLAKAO U DETINJSTVU: Nisu u pitaju braća, a jedno je sigurno – ne voli da gubi!

Objavljeno: 21.12.21 u 20:42

Danas je najbolji na svetu.

Srpski reprezentativac i košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić, je u intervjuu sa Majom Maćešić govorio o svom detinjstvu, ako i pojedinim detaljima koji nisu usko vezani za košarku. Najbolji centar u NBA ligi, otkrio je svoj pristup utakmicama, rekavši da uvek misli da je protivnik bolji od njega i da on nema drskost da se nazove najboljim.

– Uvek mislim da je protivnik bolji od mene, imam samopouzdanja, ali nemam tu drskost da kažem za sebe da sam najbolji. Mislim da me to nekako goni, želja da se nadmećem sa nekim i da ne mogu da prihvatim da sam bolji nego moram to i da dokažem, počeo je Jokić.

Potom je počela priča o detinjstvu, a Nikola je upitan da pošalje poruku za 10-godišnjeg sebe.

– Sigurno bih mu rekao da se igra još više i da uživa, zato što sam tada mislio da je kontrolni ili neki pismeni, najveći problem, a ja bih mu rekao: proći će. Isto bi rekao i Nikola od 35 godina, meni sada.

Potom je srpski košarkaš otkrio zašto je stalno plakao u detinjstvu. Jokić ističe da je imao mnogo poraza, ali da ga je upravo to dovelo do mesta na kome se sada nalazi.

– Kad sam bio mlađi onda sam plakao stalno. Tad sam plakao i što sam mali i što sam gojazniji, tad sam imao više poraza ali možda me je baš to dovelo tu, gde sam sada. Ja mislim da sam pobednik i da sam borac na terenu, bilo je i promašaja za pobedu, dosta puta sam bio i krivac, ali ne bih bio ovde gde jesam da toga nije bilo, zaključio je Nikola Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter