0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2010/2011.Cukaricki-Stankom Vs. Partizan.Cleverson Cordova Cleo, celebrate.Beograd, 20.11.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STANOJEVIĆ OTKRIO KAKO JE KLEO OTIŠAO IZ PARTIZANA: Evo šta mu je rekao po završetku Lige šampiona!

Objavljeno: 20.12.21 u 21:05

Za sada je zadovoljan.

Fudbaleri Partizana prvi deo u Superligi Srbije završili su na čelu tabele sa 5 bodova više od Crvene zvezde. Što se tiče Lige konferencija, crno-beli su se plasirali u 1/16 finala gde će odmeriti snage sa Spartom iz Praga.

Trener Partizana Aleksandra Stanojević se na konferenciji za medije gde je sumirao utiske dotakao i odlazaka igrača, a tom prilikom podsetio je i na Klea.

– Igrač ako želi da ide, naravno u dogovoru sa klubom, može da ide. Ako neki igrač kaže „šefe, ja ne želim da se borim za titulu, ne interesuje me titula, hoću da idem“, kazaću nema problema. Kleo je hteo, posle Lige šampiona. Dečko je rekao da hoće da ide, a ja sam kazao neka ide. Možda to nije profesionalno, ali za mene je to ključ. Ako neće da ostaje ovde, neka ide, počeo je Stanojević i dodao:

Partizan Belgrade Cleverson Gabriel Cordova Cleo Kleo celebrates goal during UEFA Champions League group H match Partizan v Arsenal ,Tuesday, September 28, 2010. (credit & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

– Ali, kada ostane ovde, nije neprikosnoven ovde. Mora da se izbori za mesto. Ako Milovanović igra dobro, možda će da se izbori za mesto. Ako stranac igra dobro, igraće. Ako Natho igra dobro, igraće. Partizan može bez svakoga, svi smo mi nebitni u odnosu na ovu instituciju. Želeo bih da svi ostanu i da se pojačamo i biće sigurno nekih pojačanja, zaključio je strateg Partizana.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter