0
Ostali sportovi

FOTO: Instagram/saveljaaa

SIN BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA PRIHVATIO POZIV AMERIČKE REPREZENTACIJE: Srpski trener računa na Saveljića!

Objavljeno: 20.12.21 u 15:52

Saveljić je već nastupao za nacionalni tim Crne Gore.

Sin nekadašnjeg fudbalera Partizana, Niše Saveljića, dobio je poziv vaterpolo selekcije Sjedinjenih Američkih Država. Nikolas Saveljić je već nastupao za nacionalni tim Crne Gore, ali već četiri godine se nije našao na spisku reprezrentativaca. Saveljić je bio na UCLA od 2017. godine, a sada je odlučio da prihvati poziv selektora Dejana Udovičića.

-Dobio sam poziv Amerikanaca i o tome sam obavestio Vaterpolo i plivački savez Crne Gore – rekao je za ‘Vijesti’ Saveljić.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: ‘Ne više od 10 klubova u Superligi! Imamo Jojića i Pantića, da li možemo naći boljeg? Možda Kante…’

-Sada kada biram put u profesionalnoj karijeri želim da zahvalim svim trenerima koji su radili sa mnom, kao i Vaterpolo savezu na doprinosu u mom stasavanju u igrača kakav sam danas. S obzirom na to da sam bio četiri godine van reprezentacije Crne Gore, te da profesionalnu karijeru i život planiram u Sjedinjenim Američkim Državama, odlučio sam da prihvatim poziv Dejana Udovičiča. Imam i potrebu da iskažem moju veliku ljubav prema Crnoj Gori kojoj ću večno biti privržen – poručio Nikolas Saveljić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter