0
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic KK Partizan 4.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA ZASENIO GROBARE: Nije normalno dugovati – dovođenje Obradovića stavilo pečat na sve! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.21 u 22:48

Nikada nije iskoristio klub za lične potrebe.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, dobio je novi mandat do 2026. godine i ostaće na čelu najtrofejnijeg srpskog kluba. On je na gostovanju u emisiji „Sportlight“ na Sportklubu pričao o raznim stvarima, a dotakao se i dugovanja, rekavši da to nije normalno, kao i da on nikada nije bio trošak klubu.

– Ja za 4 godine nikada nisam platio privatni ručak sa klupskog računa, nikada nisam putovao na račun kluba, apsolutno nisam bio trošak klubu. Dakle, imate privatnu kompaniju, u istu rečenicu ne može da stane dugovati. Šta znači dugovati? Ja mislim da je to neodgovornost. Mislim da je to loša navika. Mislim da je to nehigijenski, počeo je Mijailović i dodao:

– Kad vi 3 puta ne uhvatite lopova da krade, on 4. put kad dođe on nema osećaj da krade. On ima osećaj da je to njegov biznis. Tako je isto i u sportu. Ako vas neko ne zaustavi da radite takve stvari, vi onda veoma spokojno reagujete na konstataciju „Je l normalno dugovati?“ Pa nije normalno.

Takođe, Mijailović je istakao da je najnezahvalnije govoriti o sebi, pa je citirao gostovanje Duška Vujoševića u jednoj TV emisiji. Takođe, u prvi plan je istakao dolazak Željka Obradovića kao put šta klub želi u budućnosti.

Dusko Vujosevic and Ostoja Mijailovic (R)
Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 11.12.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Ja sam čovek koji nikada u životu nije tražio alibi nego je uvek tražio način. To sam u biznisu naučio, da postoje 2 stvari u životu. Ili ćete da tražite izgovor ili način. Izgovori vas vode u ćorsokak, a način vas vodi napred. Najgore je u životu braniti svoju poziciju, najnezahvalnije je govoriti nekada o sebi. To je Duško Vujošević u nekoj emisiji rekao: „Ako se Ostoja povuče, pitanje šta će biti sa Partizanom.“ Mislim da je tu i dovođenje Željka Obradovića stavilo pečat na ono šta klub može, šta klub želi i šta klub očekuje u Budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter