0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 12: Head coach Dragan Stojkovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Azerbaijan at Rajko Mitic stadium on October 12, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PIKSI ‘DUNSTER’? U Katar vodimo specijalnog pomoćnika! Selektor humanim potezom oduševio sve!

Objavljeno: 20.12.21 u 17:12

Radoje, donesi nam sreću u Kataru!

Trenutno se prikuplja novac za lečenje Luke Kurjačkog, jednom od poznatih dramaturga. Selektor muške fudbalske reprezentacije – Dragan Stojković Piksi odlučio je da učestvuje u akciji, ali na jedan krajnje zanimljiv način. Naime, on je kupio verovatno najpopularnijeg goluba u SrbijiRadoja!

Svako ko je gledao film ili seriju ‘Montevideo’, zna o kome je reč. Da li će Radoje krenuti sa ‘Orlovima’ u Katar i doneti im sreću baš kao u filmu, ostaje nam da vidimo.

Akciju su podržali fudbaleri Luka Jović, Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov. Oni su donirali po 10.000 evra za lečenje Kurjačkog.

21. decembra u Kombank dvorani biće održano poslednje bioskopsko prikazivanje filma Toma, a pre samog filma će gledaoci moći da kupe predmete iz ovog filma, kao i iz serije ‘Senke nad Balkanom’.

Ulaz će biti 50e, a sav novac ide u humanitarne svrhe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter