0
Evropske lige

(190917) -- DOHA, Sept. 17, 2019 (Xinhua) -- Qatar's Al Sadd's head coach Xavi Hernandez gives instructions during the second leg of the quarterfinal match against Saudi's Al-Nassr at the AFC Champions League in Doha, capital of Qatar, Sept. 16, 2019. Al Sadd won the match 3-1 and qualified to the semifinal on a 4-3 aggregate score. (Photo by Nikku/Xinhua)

‘ON MORA DA OSTANE, DAĆU PARE IZ SVOG DŽEPA’: Ćavi jasan, on ne može da napusti klub!

Objavljeno: 20.12.21 u 19:23

Po svaku cenu mora da ostane!

Od dolaska Ćavija na klupu Barselone vidi se jasna ideja – šansa mladima. Pored nekoliko igrača koji su već dobili šansu i pre njegovog dolaska, nekolicina je promovisana nakon što je on stavio paraf na ugovor sa ‘svojom’ Barselonom. Nije tajna da se u velikim klubovima mnogo zarađuje, ali plata Gavija, jednog od najvećih svetskih talenata je smešna!

Dok brojne ‘zvezde’ zgrću milione, Gavi zarađuje 100.000 evra na godišnjem nivou. Primera radi, Dembele prima preko 200.000 evra nedeljno! Pojavila se priča o tome da li će Gavi ostati usled loše finansijske situacije, a evo šta je Ćavi rekao:

‘Ako bude neophodno, svako od nas mora da izdvoji novac iz svog džepa, Gavi jednostavno mora da ostane kod nas. Spreman sam prvi da dam novac da on ostane, mada znam da klub uveliko radi na njegovom novom ugovoru i optimista sam. On voli Barsu i zna koliko računamo na njega, kao i na Arauha.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter