0
Evropske lige

Jurgen Klopp UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Liverpool in Belgrade, Serbia on November 5. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

‘NEMAMO IGRAČE’: Jirgen Klop poslao javni apel Premijer ligi – ‘Ne možemo više ovako!’

Objavljeno: 20.12.21 u 10:59

Trener Liverpula istakao je da je nemoguće da se Premijer liga nastavi!

Razlog za ovakvu reakciju Jirgena Klopa je prebukiran kalendar, zbog čega će narednih dana biti održani sastanci. Predviđeno je da se utakmice igraju 26, 27, 28, 29. i 30. decembra, Klop je istakao da ne bi trebalo prekidati takmičenje, ali videti kako da se prekroje planovi oko utakmica za praznike.

– Igrali smo u sredu, u nedelju i utorak, to nije moguće – mi nemamo igrače. Može da se dogodi da imamo još jedan ili dva slučaja, pa će igrači morati u karantin. Da igramo 26. i 28. to zaista nije moguće. Želeli bismo da igramo, ali biće nam potrebna pomoć oko rasporeda, rekao je Klop za ‘Skaj’.

Podvukao je trener Liverpula da je razgovor najbitniji.

– Najvažnija stvar o kojoj bi trebalo da razgovaramo je da li možemo da nastavimo ili ne, ali ako nastavljamo, onda ne možemo kao što je planirano. Ako ne budemo mogli i napravimo pauzu i to mi je u redu. Pre korone su govorili da imamo pomalo gust raspored. A sada nam je korona zadala pravi udarac i rekla nam da ne možemo ovako da nastavimo, dodao je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter