0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

KAKAV DERBI U VALENSIJI: Pravi spektakl, gosti gubili 2:0, pa stigli do fantastičnog preokreta! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.21 u 23:12

Navijači su uživali.

U 18. kolu La Lige videli smo gradski derbi između Levantea i Valensije, koji je na kraju pripao gostima. Konačan rezultat bio je 3:4, a domaći su ispustili čak dva pogotka prednosti sa početka prvog poluvremena.

Duarte je prvo u 19. minutu pogodio prečku, dok je potom sudija Gonzales nakon gledanja VAR-a dosudio penal za domaće. Kampanja ga je promnašio, ali je odlično odreagovao na odbijenu loptu i tako doneo vođstvo svojoj ekipi. Već nakon 3 minuta Marti je duplirao prednost Levantea.

Probudila se brzo Valensija, pa je pred sam kraj prvog poluvremena Gedeš pogodio za 2:1. Šest minuta kasnije, dosuđen je penal i za goste, a realizovao ga je Soler za 2:2. Valensija je nastavila sa dobrom igrom, pa je Koler postigao i drugi gol u 72. minutu. Utakmicu je rešio Gedeš pet minuta pred kraj, kada je potvrdio ogroman preokret Valensije i rezultat od 2:4.

Domaćin je uspeo da smanji ovu prednost u nadoknadi vremena kada je Bardi bio strelac za 3:4.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter