0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic of Serbia reacts during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FULAM MESEC DANA BEZ POBEDE, STIGAO I PORAZ: Mitrović imao šansu za izjednačenje, ali ga je prečka sprečila! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.21 u 23:55

Imali su priliku da se odlepe.

Fudbaleri Fulama su u 23. kolu Čempionšipa poraženi od Šefilda rezultatom 0:1. Ekipa u kojoj nastupa srpski napadač Aleksandar Mitrović od 20. novembra ne zna za pobedu. Zabeležili su 4 remija za redom, a do nove godine odigraće još dva meča.

Susret protiv Šefilda, rešen je već u 3. minutu. Sjajno su gosti istrčali kontru, tačnije Ndiaje koji je pretrčao gotovo čitav teren, sjajno šutirao i pogodio za 0:1. Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović je imao najbolju šansu za domaće. Zalomio je trojicu igrača Šefilda u šesnaestercu, ali je pogodio prečku, dok je Vilson naleteo na odbitak i prebacio čitav gol.

I pored ovako loših rezultata, Fulam je zadržao prvo mesto na tabeli, sada ima 45 bodova, dok je Bormut drugi sa 43, a Blekburn treći sa 42.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter