0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 08: Head coach Aleksandar Djordjevic of Virtus Bologna cheers the fans prior to the 2019/2020 EuroCup Top 16 Season match between KK Partizan and Segafredo Virtus Bologna at Stark Arena on January 8, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ĐORĐEVIĆ DOVEO VELIKO POJAČANJE: Zver u reketu stigla u Fenerbahče!

Objavljeno: 20.12.21 u 17:54

Veliko pojačanje!

Fenerbahče muku muči u reketu ove sezone, a čini da se će sada ti problemi barem u neku ruku nestati. Doskorašnji košarkaš grčkog PanatinaikosaDžihajv Flojd, novo je pojačanje tima koji sa klupe vodi Aleksandar Đorđević.

Flojd je rođen 1997. godine u Parlinu, na draftu 2019. godine nije bio biran, pa se odlučio da karijeru gradi u Evropi. Prva destinacija mu je bila Larisa, zatim Promiteas, Hapoel Gilboa, gore pomenuti Panatinaikos i sada Fenerbahče.

U dosadašnjem toku Evrolige, Fenerbahče je ostvario sedam pobeda i devet poraza. Trenutno se nalazi na 9. poziciji na tabeli i nastavlja da vodi veliku bitku za plasman u top8.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter