0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ANEĆOLOTI GOVORIO O MODRIĆU: ‘Zdravlje je na prvom mestu! Luka je bitan igrač, fantastičan je’

Objavljeno: 20.12.21 u 13:57

Kadiz prekinuo pobednički niz ‘Kralja’!

Na ‘Santijago Bernabeu‘ stadionu u prestonici Španije, u nedelju je odigrana utakmica 18. kola LaLige. Fudbaleri Real Madrida ugostili su Kadiz. Utakmica je završena bez pogodaka, pa je ‘Kralj‘ zabeležio prvi remi nakon 10 uzastopnih pobeda.

Šef stručnog štaba Real Madrida, Karlo Anćeloti, nije mogao da računa na usluge Luke Modrića. Reprezentativac Hrvatske još uvek se oporavlja od COVID-19 virusa. Novinare je zanimalo koliko je vezista nedostajao ekipi, a spreman odgovor imao je legendarni Karlo Anćeloti.

-Da li nam je Modrić nedostajao? Luka je za nas bitan igrač, igrao je fantastično. Međutim, imao je zdravstvenih problema, zbog čega je morao da bude van terena. Zdravlje je ipak na prvom mestu i svi se zajedno moramo boriti protiv ovog virusa, kako bi se što pre završila agonija – kazao je Anćeloti.

Kraljevski klub je prvoplasirana ekipa na tabeli, a glavni konkurent u borbi za titulu trenutno je Sevilja. Real ima šest bodova prednosti i utakmicu više u odnosu na rivala.

Sevilja nam je konkurent? Da, odmah do nas su na tabeli i možemo reći da su nam rival u borbi za titulu, ali očekujem da se uključe još neki timovi – istakao je legendarni stručnjak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter