1
Domaći fudbal

head coach Dejan Stankovic and goalkeeper Milan Borjan Fudbal-Champions League-Second qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kairat Almaty Beograd, 28.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA NE DOZVOLJAVA BORJANU DA ODE: Evo šta piše u ugovoru i koji stav imaju crveno-beli!

Objavljeno: 19.12.21 u 12:55

Jutros se oglasio na Instagramu.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan se jutros na društvenim mrežama oglasio povodom medijskih natpisa da želi da ode iz kluba. On je potvrdio te reči, ali nije naveo konkretne razloge, rekavši da su oni dublji i veći nego što se piše.

Ipak, ovo neće proći tako lako, jer prema saznanjima Telegrafa, u klubu vlada potpuno drugačiji stav. Naime, Zvezda neće dopustiti svom golmanu da raskine ugovor koji važi do 2023. godine. Cilj aktuelnog šampiona Srbije je odbrani titulu sa Borjanom na golu.

– Dok se borimo za titulu, Borjan neće dobiti dozvolu za odlazak. Nećemo da dozvolimo da nam se poremete planovi, rečeno je iz Zvezde za portal B92.

goalkeeper Milan Borjan Superliga Srbije, TSC – Crvena Zvezda 16.12.2021. Srbija, Backa Topola (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

– Juče je u medijima izasla informacija da zelim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to sto ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izlozen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže, napisao je Borjan jutros i dodao:

– Razlozi moje zelje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijaci FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu. Hvala na razumevanju, zaključio je Borjan.

0
0

1 Komentara

  1. Gospodine Terziću lepo se dogovorite sa čovekom i pustite ga da ide , dostojne zamene imamo a nezadovoljni nam nisu od koristi . A vi lepo svu svoju imovinu i mrkela , oni placenici sa severa i sav ološ koji ste okupili da ostavite zvezdi . a mi verni posteni se tih gnusamo i zbog takvih ne dolazimo na stadion . Bezite sto dalje od zvezde i pobedite te Vase pulene …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter