0
AdmiralBet ABA Liga

Mihailo Pavicevic Crvena Zvezda - Mornar Aba regionalna liga 17. Novembar 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Marko Djokovic)

‘PRECENILI SMO PARTIZAN’: Pavićević iskren nakon poraza!

Objavljeno: 19.12.21 u 09:51

Iskren je bio trener Mornara!

Mihailo Pavićević sa dosta poštovanja govorio je o Partizanu i Željku Obradoviću. Pre nekoliko dana su Mornar i beogradski ‘crno-beli’ odmerili snage, a evo šta je za klupski sajt rekao trener Mornara:

‘Ova utakmica je bila poseban događaj, sve je odisalo gostovanjem Željka Obradovića našem gradu. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u klupskoj istoriji jer smo ugostili bez konkurencije najboljeg trenera u Evropi. Za naš mali klub iz malog grada to je veliki trenutak, za mene kao trenera jedan od najlepših u ovoj sali. Mi smo klub koji zna da ceni prave vrednosti i tako će biti uvek.’ – rekao je Pavićević i potom dodao:

‘Što se tiče utakmice, odmah da čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Ušli su tačno sa ciljem gde da nas napadnu i kako da nas izbace iz napadačkog ritma. To su uspeli u prvom poluvremenu. Pokušao sam na poluvremenu da probudim moje igrače. Mislim da su sa previše repsekta ušli u meč, uz sve dužno poštovanje prema ekipi Partizana mislim da smo ih precenili. Ako je nešto pozitivno za nas, to je igra u drugom poluvremenu. Bude nam krivo kad se izgubi ovako ali nema za čim da se žali.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter