0
Domaći fudbal

Queensy Menig and Ricardo Gomes (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Spartak Beograd, 26.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MENIG I GOMEŠ PRESREĆNI NAKON POLUSEZONE: Kvinsi postigao 3 gola u poslednjih 7 dana, Rikardo ponosan!

Objavljeno: 19.12.21 u 13:19

Žele da nastave u istom tempu.

Fudbaleri Partizana imaju zaista sjajnu polusezonu, do sada su u Superligi Srbije odigrali 21 utakmicu, a zabeležili su 19 pobeda i 2 remija. Samim tim, sakupili su 59 bodova i nalaze se na prvom mestu, dok drugoplasiranoj Crvenoj zvezdi „beže“ 5 bodova. U fantastičnoj formi u poslednje vreme nalazi se Kvinsi Menig, koji se odlično uklopio u sistem Aleksandra Stanojevića.

Queensy Menig celebrates after scoring a goal
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Metalac v FK Partizan
Gornji Milanovac, 15.12.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

– Svakog dana učim sve više o Partizanu, o tome kako treba da se nastupi, kakvi su navijači i mediji ovde. Učim svakog dana sve više i to je dobro. Uvek želim da pomognem timu golovima, asistencijama, želim da budem opasan na terenu. Srećan sam što sam dao tri pogotka u poslednjih sedam dana, istakao je Menig.

Sa druge strane, najbolji strelac domaćeg prvenstva Rikardo Gomeš, ponosan je što se ekipa i pored raznih poteškoća držala na visokom nivou. Za kraj, istakao je da misli da ekipa može da nastavi u ovom ritmu.

Ricardo Gomes Superliga Srbije, Vozdovac – Partizan Super Liga 28.11.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

– Ono na šta možemo biti ponosni su igrači, stručni štab i navijači, kao i na sve ono što smo uradili ove sezone. Startovali smo veoma dobro, mada je bilo i teških momenata, povreda, ali se ekipa držala na visokom nivou. Mislim da ćemo uz podršku i stručnog štaba i navijača nastaviti ovim tempom, rekao je Gomeš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter