0
Košarka

Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

KATASTROFALNE VESTI ZA LJUBITELJE KOŠARKE: Večeras nećemo gledati Jokićevu ‘magiju’, pogledajte zbog čega košarkaši Denvera neće istrčati na parket!

Objavljeno: 19.12.21 u 21:47

Ljubitelji košarke večeras neće uživati u majstorijama Nikole Jokića.

Korona virus pravi velike probleme najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, pa je došlo vreme da se neki mečevi i odlože. Čelnici NBA lige doneli su odluku da se nekoliko utakmica koje su na programu u noći između nedelje i ponedeljka odlože.

Kako saznaje Adrijan Vojnarovski, košarkaši Denvera i Bruklina večeras neće istrčati na parket, kao ni igrači Klivlenda i Atlante. Još uvek se ne zna šta će biti sa utakmicom između Nju Orleansa i Filadelfije.

Bruklin Netsi su se suočili sa ogromnim problemom, pošto im je više od pola tima zaraženo korona virusom i u kovid protokolima su. Kevin Durent i Džejms Harden su van stroja, kao još četvorica košarkaša, pa su Netsi bili primorani da potpišu trojicu igrača na ugovor od 10 dana, preneo je „B92“.

Broj zaraženih u NBA ligi raste iz dana u dan, trenutno ima 64 igrača koji su zbog korona virusa udaljeni sa terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter