0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal El Fardou Ben Nabouhane Aleksandar Dragovic Guelor Kanga Milan Pavkov (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DVA IGRAČA ZVEZDE PROPUŠTAJU VELIKI DEO PRIPREMA: Novi problemi nakon izvesnog odlaska Borjana!

Objavljeno: 19.12.21 u 12:34

Moraju da pronađu zajedničko rešenje.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan otvoreno se obratio navijačima, rekavši da je istina sve što se piše u medijima i da će uskoro napustiti klub. Pored toga, već je jasno da će dva fudbalera crveno-belih propustiti gotovo cele pripreme za nastavak sezone.

U pitanju su Gelor Kanga i El Fardu Ben koji će nastupiti na Kupu afričkih nacija koji se igra ove zime. Oni će na takmičenju sigurno biti do 20. januara, braneći boje Gabona (Kanga) i Komora (Ben).

El Fardou Ben Nabouhane Guelor Kanga Crvena Zvezda – Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic
Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U slučaju da se njihove selekcije plasiraju u osminu finala, u Africi će ostati barem do 25. januara, dok su četvrtfinala na programu krajem januara. Takmičenje se zvanično završava 6. februara, ali do samog kraja i borbe za titulu verovatno neće stići ni jedna, ni druga reprezentacija.

Plan Crvene zvezde je da okupljanje bude 11. januara, a da se 2 dana kasnije putuje na Kipar. Podsećamo, aktuelni šampion Srbije, polusezonu je završio kao drugi na tabeli, iza Partizana za kojim zaostaje 5 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter