0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic reacts Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DELIJE, POKLONITE SE OVOM MOMKU: Branko Lazić je večeras ispisao istoriju, pogledajte na koji način!

Objavljeno: 19.12.21 u 20:15

Trenutak koji će ceo život pamtiti.

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su u hali ‘Aleksandar Nikolić’ ekipu Borca u okviru 12. kola ABA lige. Crveno-beli su izraziti favoriti u ovom duelu, tako da Delijama jedino pobeda dolazi u obzir.

Ipak, to nije u prvom planu, pošto je večeras miljenik navijača Zvezde Branko Lazić ispisao istoriju. Dugogodišnji kapiten ekipe sa Malog Kalemegdana je ubačenim košem sa linije slobodnih bacanja na večerašnjem meču, postao igrač sa najviše poena od postojana Crvene zvezde.

– Branko Lazić je postao najbolji strelac KK Crvena zvezda mts u istoriji ABA lige sa 1235 poena. Čestitke! – stoji Zvezdinoj objavi na Tviteru.

On je u crveno-belom dresu postigao 1.235 poena, što je svakako zadivljujuća brojka. On je useo da nadmaši Tadiju Dragičevića, koji je do večeras držao ovaj rekord.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter