0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DA LI JE MOGUĆE DA MU JE OVO URADIO: Vlahoviću treba gol da prestigne Ronalda – trener ga izmenio pred kraj meča! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.21 u 14:59

Bio je izrazito ljut.

Srpski fudbaler Dušan Vlahović, danas je izjednačio rekord Kristijana Ronalda za najviše golova u jednoj kalendarskoj godini Serije A. Vlahović je u remiju Fiorentine i Sasuola (2:2), postigao svoj 33. pogodak u 2021. godini, a priliku za 34. imaće već za 3 dana.

Fiorentina je gubila 0:2, ali je srpski napadač uspeo da smanji rezultat u 51. minutu. Nakon dobre reakcije saigrača, Vlahović je odlično utrčao u prazan prostor, dobio je pravovremen pas i bez većih problema postiga pogodak za 1:2. Domaći su do kraja susreta stigli do izjednačenja, ali i do crvenog kartona, pa je ostalo 2:2.

Ipak, jedan detalj, razljutio je našeg fudbalera. Naime, trener Fioretine Vinćenco Italijano je u 88. minutu izmenio Vlahovića, što se mladom napadaču ni malo nije svidelo. Samim tim, pri izlasku sa terena izostao je pozdrav između Dušana i Italijana.

Nema sumnje da Vlahović žarko želi da obori Ronaldov rekord, malo vremena je ostalo, pa mu je svaki sekund bitan. Novu priliku napadač Fiorentine će imati za 3 dana kada će njegova ekipa odmeriti snage sa Veronom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter