1
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Midtjilland Beograd, 04.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BORJAN ODLAZI, POZNATO I GDE: Dalek put ga čeka!

Objavljeno: 19.12.21 u 09:29

Saga se nastavlja..

Deluje da se u Ljutice Bogdana sve urušava.. Prethodnih nekoliko dana glavna tema bila je sukob kapitena Milana Borjana i trenera Dejana Stankovića, kao i kako pojedini izvori navode, više nego nekorektno ponašanje šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Sada se pojavila nova informacija. Naime, kako prenosi Mozzart sport, Milan Borjan zatražio je raskid ugovora sa Crvenom zvezdom. Razlog za to navodno ne leži u sukobu sa Dejanom Stankovićem, već činjenici da je Borjanu dosta pritiska. Želi da nastavi karijeru negde gde mu pobede i trofeji nisu ‘pod obaveznim’.

Prema poslednjim pisanjima ‘Žurnala’, za Borjana postoji veliko interesovanje jednog od timova iz MLS lige. Biće zanimljivo videti koji će sledeći potez povući uprava Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter