0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Mornar/ABA liga

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA BRUTALNOM PARTIJOM ZASENIO REGION: Indeks korisnosti 66 uz neverovatan dabl-dabl!

Objavljeno: 19.12.21 u 13:44

Skauti će ga sigurno zapaziti.

Nekadašnji košarkaš Partizana Strahinja Gavrilović, trenutno nastupa za Mladost iz Zemuna, koja se pored KLS-a takmiči i u ABA 2 ligi. Drugo po kvalitetu takmičenje u regionu, organizovano je kao i prošle godine – igra se u „balonima“ po nekoliko kola u nekoliko dana.

FOTO: ABA 2 liga

Trenutno je u toku 7. kolo koje je odigrano u Areni Hills u Sarajevu, a Mladost je savladala Rogašku rezultatom 102:98. Gavrilović je na terenu proveo nešto više od 35 minuta a postigao je neverovatnih 45 poena uz šut iz igre 16/19. Sa linije penala je šutirao 12/14, dok je svemu tome dodao i 14 skokova. zajedno sa 4 asistencije i jednom ukradenom loptom, sve ovo je bilo dovoljno za indeks korisnosti 66.

Pored njega u pobedničkom timu, blistao je i Andrija Bojić sa 24 poena i 10 skokova. Na drugoj strani, istakao se Džekson sa 31 poenom i 16 skokova, dok je Armstrong ubacio 21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter