0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ŽOC SPREMIO ‘PONOĆNU BOMBU’: Na pomolu strašan potres u srpskoj košarci – bivši as Crvene zvezde na korak od potpisa!

Objavljeno: 19.12.21 u 23:34

Kako stvari stoje, crno-beli će uskoro dobiti moćno pojačanje.

Kada je Željko Obradović seo na klupu Partizana, prvo što je usledilo jeste totalna rekonstrukcija igračkog kadra. Doveo je brojna zvučna imena, a u tom periodu spekulisalo se da bi Partizan mogao da angažuje i bivšeg košarkaša Crvene zvezde, Matijasa Lesora.

Međutim, to se nije ostvarilo, pošto je francuski centar potpisao dvomesečni ugovor sa Makabijem. Igrao je u Izrealu do kraja prošlog meseca, te je onda ponovo postao slobodan u izboru nove sredine.

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off season 2017-2018
Crvena Zvezda v Partizan (Game One I)
Mathias Lessort (L) and Filip Covic
Belgrade, 28.05.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Priča o njegovom dolasku u Partizan je opet aktuelna. On se nalazi na korak od potpisa sa crno-belima, nezvanično saznaje Mozzart sport. Ukoliko sve bude kako je zamišljeno, Lesor će ponovo doći u glavni grad Srbije, nakon tri i po godine. Podsetimo, on je nosio dres Crvene zvezde u sezoni 2017-2018.

Nakon epizode na Malom Kalemegdanu, Lesor je otišao u Malagu, pa zatim u minhenski Bajern, da bi prethodne sezone uspešno branio boje Monaka. To je ujedno bila istorijska sezona za kneževski klub, pošto je osvojio Evrokup, a Lesor je prosečno beležio 12,5 poena i šest skokova po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter