0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽOC NAKON POBEDE U BARU: ‘Mornar se nikada ne predaje!’

Objavljeno: 18.12.21 u 19:47

Iskren je bio Žoc!

Partizan je slavio u Baru protiv ekipe Mornara. Nakon sjajnog prvog poluvremena, tim je potpuno pao, pa je Mornar uspeo da se vrati u meč.

‘Očigledno je da smo gledali dva različita poluvremena. Mi smo bili odlični u prvom, a slika se promenila u drugom. Zahvaljujući pre svega tome što se ekipa Mornara nikada ne predaje, ali i zbog apsolutne dekoncentracije našeg tima. Važna pobeda za nas, okrećemo se ka Lokomotivi i nadamo se da će Panter i Trifunović biti sa nama na tom meču.’ – rekao je Obradović i potom dodao:

‘Pre svega da se zahvalim publici, a nemam reči kako bih se zahvalio braći Pavićević na gostoprimstvu. Pred meč sam im pohvalio na svemu što rade i želim im da tako nastave. Oni su digli košarku u Baru na ovaj nivo i napralivi stalnog učesnika ABA lige.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter