2
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League Play-Off season 2018-2019 Red Bull Salzburg v Crvena Zvezda Zvezdan Terzic (L) and goalkeeper Milan Borjan Salzburg, 29.08.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠOK I NEVERICA NA MARAKANI: Borjan zvanično zatražio raskid saradnje!

Objavljeno: 18.12.21 u 17:20

Teška vremena očekuju navijače Crvene zvezde!

Deluje da se u Ljutice Bogdana sve urušava.. Prethodnih nekoliko dana glavna tema bila je sukob kapitena Milana Borjana i trenera Dejana Stankovića, kao i kako pojedini izvori navode, više nego nekorektno ponašanje šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Sada se pojavila nova informacija. Naime, kako prenosi Mozzart sport, Milan Borjan zatražio je raskid ugovora sa Crvenom zvezdom. Razlog za to navodno ne leži u sukobu sa Dejanom Stankovićem, već činjenici da je Borjanu dosta pritiska. Želi da nastavi karijeru negde gde mu pobede i trofeji nisu ‘pod obaveznim’.

Trenutno se Zvezda nalazi u veoma teškoj poziciji. Nakon više godina dominacije, Zvezda se sada nalazi u poziciji da juri pet bodova zaostatka za večitim rivalom, ali i urušenom hijerarhijom u klubu.

Isti izvor navodi i da je uprava Zvezde odbila da raskine saradnju sa Borjanom.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter