0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad goalkeeper Milan Borjan and Snezana Borjan wife supruga Indjija, 28.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SNEŽANA BORJAN ODGOVORILA ZABRINUTIM NAVIJAČIMA: ‘Obratite se Zvezdanu Terziću i upravi kluba'(VIDEO)

Objavljeno: 18.12.21 u 20:19

Prethodnih dana je  ‘ključalo’ na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Svađa u svlačionici zabrinula je navijače aktuelnog šampiona Srbije, ali niko nije mogao da predvidi kakav će ishod biti. Srpsku fudbalsku javnost šokirala je vest da je Milan Borjan zatražio raskid ugovor sa Crvenom zvezdom.

U svlačionici se dogodio verbalni sukob između kapitena crveno-belih i šefa stručnog štaba, Dejana Stankovića.

Navijače je pogodila i uznemirila vest o potencijalnom raskidu saradnje, pa su preko Instagrama poslali veliki broj poruka supruzi poznatog čuvara mreže. Snežana Borjan se ubrzo oglasila.

-Dragi ljudi, zablokirali ste mi Instagram sa hiljade i hiljade poruka: Da li Milan Borjan ide iz Zvezde? Šta se dešavalo u svlačionici? I sve ostalo. Znači, ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve što vas interesuje, imate upravu kluba, Zvezdana Terzića, PR-a kluba. Oni plasiraju sve informacije u novine i medije. Kontaktirajte njih. Ja želim da uživam sa svojom porodicom na odmoru, a i vi znate da se ja ne mešam u karijeru svog supruga – istakla je Snežana Borjan na video snimku na svom Instagram nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter