0
Fudbal

FOTO: Youtube/ArenaSport

LEGENDARNI HRVATSKI TRENER KOJI VOLI SRBE: Predvideo je šta će se desiti na SP 2010. godine, zaista smo imali tim za velike stvari! (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.21 u 15:29

Učestvovao je u filmu „Montevideo, bog te video.“

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, davne 2009. godine, učestvovao je u snimanju filma „Montevideo, bog te video.“ On je glumio nekadašnjeg selektora Jugoslavije, Antu Pandakovića, a tom prilikom je za B92 govorio o potencijalnoj regionalnoj ligi na Balkanu.

– Regionalna liga je spas, ali politički uslovi još uvek nisu zreli da bi se ona realizovala.

Potom je Blažević pričao o tada predstojećem SP u fudbalu koje se održalo u Južnoj Africi. Blažević je predvideo da će Gana biti težak rival, naša selekcija je odigrala nerešeno, a ono što je posebno oduševilo navijače Srbije, je prognoza za meč sa Nemačkom.

– Teška je grupa, nemojte zanemariti tu nagaznu minu što se zove Gana. Ali vas uveravam, sa Nemcima ćemo mi lako proći. Srbija, po meni, bi u toj grupi trebala biti prva, počeo je Blažević i dodao:

– Ne treba niko biti ljubomoran na mog prijatelja Antića, ili na mene, kad napraviš veliku stvar. Sad si mu stavio hipoteku na leđa i ja mu je isto stavljam. Antiću imaš ekipu da se boriš za prvo mesto u svetu, e sad nek te ta hipoteka nosi.

Srbija je nažalost zbog kiksa protiv Australije ostala bez prvog mesta, ali i plasmana u narednu fazu SP, pa je takmičenje završila u grupi. Za sam kraj intervjua, Blažević je dobio pitanje da li je mu je Crvena zvezda neostvarena želja iz karijere, na šta je potvrdno odgovorio.

– Da ostala je neostvarena želja, zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter