0
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

‘I BEZ NJEGA SMO NA PRAVOM PUTU’: Melounova izjava o Jokiću začudila mnoge

Objavljeno: 18.12.21 u 10:19

Nagetsi su bez većih problema odradili posao protiv Atlante u gostima (133:115).

Time su otvorili seriju od tri vezana gostovanja, a Majkl Meloun je morao da kombinuje, te Nikolu Jokića zbog faulova limitira na 26 minuta.

– Uspeli smo da ostanemo na pravom putu i sa Nikolom na klupi, što se nikada ne zna kako će ispasti. Svaki put kada je Bouns otvoren tokom igre, čini nešto pozitivno, rekao je trener Majkl Meloun koji je pohvalio i Ostina Riversa i Fakunda Kampaca.

Strateg Nagetsa je i pored svega zadovoljan urađenim.

– Mislim da smo na dobrom mestu, da budem iskren. Ima još mnogo toga pred anama. Vidite da nisu u pitanju samo povrede Džamala Marija, Majkla, Pi Džeja, sada i Markusa, sve su to povrede dugoročne prirode. Imate sada i momke sa kovidom. Onda pogledate, skor je 14-14, trećina ukupnog puta kroz sezonu, ali sve u svemu, mislim da smo u dobroj poziciji, dodao je Meloun.

Meloun je svestan i narednih izazova.

– Imali smo dvonedeljnu seriju gostovanja koja je izgledala kao večnost, onda smo se vratili kući, onda smo opet krenuli na put…Ovo su vremena iskušenja, ali nikada nisam imao osećaj da je previše, da je preteško. Bio je to izazov za nas. Nije bilo lako. Ipak, sa kulturom tima, ovom grupom koju imamo, kontinuitetom, to nam je omogućilo da se oslonimo jedni na druge i pomognemo sebi, jer sve što imate je čovek koji je do vas, zaključio je trener Nagetsa.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter