0
Domaći fudbal

Da Silva Evandro Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Proleter Beograd, 07.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BRAZILAC NAPUSTIO SLANU BARU: Evandro više nije igrač Proletera – ‘Hvala klubu koji me je prihvatio u teškom periodu!’

Objavljeno: 18.12.21 u 11:52

Brazilac se lepim rečima oprostio od tima sa Slane bare.

Evandro da Silva je napustio Fudbalski klub Proleter i vratio se u mađarski Fehervar, iz kog je sredinom septembra stigao na pozajmicu u Novi Sad. Za tri meseca boravka u ‘srpskoj Atini’ nekadašnji mladi reprezentativac Brazila je sakupio 12 nastupa, na kojima je postigao dva gola.

Od Proletera, Evandro se oprostio porukom na Instagramu.

– Red je da se zahvalim ovom klubu koji mi je otvorio svoja vrata u teškom periodu posle operacije koju sam imao. Bio je to intezivan period sa pobedama i porazima. Stigao sam ovde u teškom trenutku i za klub i za sebe, ali smo uspeli da izađemo iz teške situacije. Veliko hvala trenerima, saigračima i upravi. Za mene ste toliko važni u ovom zajedničkom periodu da to nikada neću zaboraviti. Uvek ću vas podržavati i navijati za vas. Nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti – napisao je Evandro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by evandro.silva09 (@evandrosilva09)

Podsetimo, u pitanju je 24-godišnji fudbaler koji je u karijeri je igrao za Koritibu, CSKA iz Sofije i Fehevar, odakle je i došao na pozajmicu u Proleter.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter