0
Evrokup

Dusko Vujosevic Partizan - Slask, Evrokup, Eurocup 15.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ŽELJKO JE GARANCIJA’: Grobari su jedva čekali da čuju njegovo mišljenje – Dule Vujošević o novom timu Partizana!

Objavljeno: 17.12.21 u 08:24

Partizan je u sredu uveče na domaćem terenu savladao Slask rezultatom 75:73.

Na toj utakmici prisustvovao je legendarni trener Partizana Duško Vujošević, koji je zadovoljan igrom crno-belih. Kako on kaže, najbitnije je pobediti.

– Najvažnije je što je dobijena utakmica koja je jednog momenta bila praktično… stvar tehnike je bila da gosti dobiju utakmicu. Oni su rasterećeniji, nemaju nikakav imperativ, nisu loši, taktički dobro igraju, ušli smo u njihov tritam. Držali su dugo loptu – istakao je Vujošević i potom dodao:

– Mnogo fali Panter, smanjila se pomoć sa ovih drugih igrača na Pantera koga nema i onda pada kvalitet ekipe. Nismo ni u jednom momentu prelomili utakmicu, ali najvažnija je pobeda. Mora da se shvati da je ovaj tim nov, da ima ograničenja, da će biti dosta oscilacija, da je Željko velika garancija, ali treba vremena da on svojiom autoritetom, znanjem napravi dobru selekciju i razvije automatizme. U Parizu je bila odlična utakmica, potom slaba, a sada je najvažnije da se dobila utakmica. Ovaj tim i ovaj projekat mora da se podržava i kad se gubi – poručio je iskusni stručnjak.

Najbolji igrač u redovima Partizana bio je Gregor Glas. On je završio utakmicu sa učinkom od 18 postignutih poena, tri skoka i pet asistencija. Pratio ga je Trifunović sa 12, dok su Avramović i Ledej dodali po 10 poena.

Zapratite nas na novom Instagram profilu – hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter