0
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ FOTO

‘VLADA PESIMIZAM DA ĆEMO OSTATI BEZ TITULE’: Stanojević poslao jaku poruku svim ‘nevernim tomama’, pa saopštio sjajne vesti!

Objavljeno: 17.12.21 u 13:51

‘Parni valjak’ će sutra odigrati poslednju utakmicu u jesenjem delu Superlige Srbije.

U subotu od 12:55, FK Partizan će u Humskoj ulici ugostiti Kolubaru u okviru 21. kola domaćeg šampionata. Crno-beli u ovaj meč ulaze kao prvoplasirani tim na tabeli sa 56 bodova, dok se ekipa iz Lazarevca nalazi na 11. mestu sa 23 osvojena boda.

Pred ovaj meč, na konferenciji za medije trener crno-belih Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa želi da na najbolji mogući način završi polusezonu.

Nadamo se da će uslovi biti adekvatni. Idemo maksimalno skoncentrisani i fokusirani da na najbolji način završimo polusezonu. Znamo svi koliko nam znači svaki dobri rezultat. Imamo visoku motivaciju. Igrate u gostima tešku utakmicu i iz tog razloga smo se jako radovali. Protiv Anortozisa smo imali loš teren, a i sada sam zabrinut pred Kolubaru. To nije alibi, već važan segment u jednoj utakmici – rekao je Stanojević i potom dodao:

– Igraju čvršće i kompaktnije. Poslednji put su pobedili Proleter. Individualno i grupno smo ih analizirali i potpuno smo spremni za njih u svakom smislu te reči – ističe Stanojević.

FOTO: SANDIĆ FOTO

Ohrabrujuća vest je da se Terzić, Pantić i Rikardo vraćaju u tim.

– Terzić zaslužuje da igra zbog odlične polusezone, ali težak teren diktira ko će igrati. Iz tog razloga se ne opredeljujemo na igrače koji bi zaslužili da igraju. Tu pre svega mislim na Terzića i Lazara Pavlovića. Rikardo je ispunio sve moguće testove i sutra je u konkurenciji za sastav – rekao je trener crno-belih.

Partizan ispred sebe ima jedan cilj, a to je titula.

– Svi su mi govorili da nema šanse da budemo konkurenti za titulu, a ja sam verovao u to. Da li će biti pet ili će ostati dva ili tri boda, ostaje da se vidi sutra. Vlada pesimizam da ćemo ostati bez titule, ali mi je drago da smo bar na pola puta prvi. Radimo na tome i nadamo se, srećan sam što smo konkurentni i želim da ostanemo do kraja – poručio je trener crno-belih.

Standings provided by SofaScore LiveScore


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter