0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

NAORUŽANI RAZBOJNICI OPLJAČKALI LEGENDU ITALIJANSKOG FUDBALA: Sve se desilo u toku večere – odneli su velike dragocenosti!

Objavljeno: 17.12.21 u 21:06

Nije mu bilo ni malo prijatno.

Legendarni italijanski fudbaler, a sada i trener Antonio di Natale opljačkan je proteklog vikenda. Naoružani razbojnici upali su u njegov dom dok je večerao sa porodicom i tom prilikom su odneli Roleks vredan oko 30.000 dolara, kao i još neke dragocenosti.

Kako prenosi italijanski list La Nasione, ova banda se sakrila u žbunju ispred kuće. Oni su sačekali da se neko od ukućana vrati kući, pa su gurnuli vrata prilikom otvaranja, uperivši pištolje i noževe.

Antonio di Natale je 12 godina nosio dres Udinezea, a ranije tokom karijere nastupao je i za Empoli, Ipersolu i Vareze. Po završetku igračke karijere, Di Natale se odlučio i na trenersku karijeru, pa je početkom ove godine seo na klupu niželigaša Kararezea. Oni se trenutno nalaze na sredini tabele u Seriji C.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter