0
ATP

(191102) -- PARIS, Nov. 2, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain arrives at the court before the singles quarter-final match against Jo-Wilfried Tsonga of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 1, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

NADAL SE VRATIO NA TEREN I IZGUBIO OD MAREJA: Drago mu je zbog protivnika i poručuje da ovo nije loš meč za njega! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.21 u 22:22

Ne baš sjajan povratak.

Najbolji španski teniser Rafael Nadal, danas se nakon pauze zbog povrede vratio na teren. On je na egzibicionom turniru poražen od starog rivala Endija Mareja rezultatom 2:0 (6:3, 7:5) u polufinalu. Nadalu je ovo bio prvi meč nakon 4 i po meseca, ali je Britanac ipak pokazao da se nalazi u boljoj formi.

– Nije ovo bio loš meč za mene. Prošlo je dosta vremena od kada sam poslednji put igrao sa Endijem, drago mi je što je na ovom nivou posle svega kroz šta je prošao, počeo je Nadal i dodao:

– Zadovoljstvo je biti u Abu Dabiju i videti navijače, posle svega što se događalo zbog pandemije. Uživao sam. Lepo je što sam se vratio takmičenjima na mestu na kojem uživam, zaključio je Rafael Nadal.

U finalu ovog turnira Endi Marej će odmeriti snage protiv Andreja Rubljova, dok će se Nadal u duelu za 3. mesto nadmetati sa Denisom Šapovalovim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter