0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘MAKSIMALNO ĆEMO IH ISPOŠTOVATI’: Obradović se nada uspehu Partizana protiv Mornara u Baru – ponovo bez Pantera!

Objavljeno: 17.12.21 u 14:35

U 12. kolu ABA lige, košarkaši Partizana će u subotu, 18. decembra igrati u barskom SC Topolica. Utakmica protiv domaćeg Mornara, na programu je od 17 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport 1.

Nakon poraza od Cedevita Olimpije, crno-beli imaju učinak od 9 pobeda i dva izgubljena meča, dok ekipa Mornara ima 4 trijumfa i 7 poraza.

Pred poslednji trening pre polaska na put, trener Partizana, Željko Obradović je rekao:

„Ja zaista želim da istaknem kako mi je mnogo drago što ću ići u Bar. Da ću videti dva čoveka, braću Pavićević koji su toliko uradili za taj klub i ja želim da im čestitam ovom prilikom na tome šta su uradili za košarku u Baru, koliko su stabilizovali taj klub i kakve su rezultate imali tokom poslednjih sezona. Od toga ćemo početi, od vleikog poštovanja koje imamo prema njima. Naravno, kao i svakog protivnika ćemo ih maksimalno poštovati. Nećemo gledati poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu, nego ćemo razmišljati o tome da je Mornar tim koji sigurno ima kvalitet i da mi moramo odigrati zaista mnogo bolje nego što smo to činili u poslednjim utakmicama“, poručio je Obradović uz osvrt na to da u timu sigurno neće biti Kevin Panter, dok će za još nekoliko igrača situacija biti poznata nakon treninga.

Gregor Glas je pred sutrašnji meč izjavio:

„Čeka nas teško gostovanje. Ekipa Mornara možda na tabeli nije u vrhu ali sigurno ima kvalitet i kod kuće su vrlo težak protivnik. Uradićemo sve da u odbrani igramo agresivno, bez grešaka koje smo pravili u poslednjoj utakmici, a u napadu da sprovedemo ono što se dogovorimo i nadam se, dođemo do pobede“, istakao je Glas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter