1
Domaći fudbal

Novica Toncev Fudbal-Fudbalski Savez Srbije potpisivanje sponzorskog ugovora sa Telekom Srbija i Arena Sport Beograd, 18.06.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GDE JE PRAVILNIK: Tončev suspendovan zbog ulaska u svlačionicu, sudije poručile – ‘Nije bilo vređanja i napada!’

Objavljeno: 17.12.21 u 15:32

Predsednik FS RIS Novica Tončev i prvi čovek Radnika, Stanislav Tončev, suspendovani od strane Disciplinske komisije FSS.

Ova mera izrečena je sredinom novembra, a o eventualnoj kazni će se odlučivati do kraja ove godine, a Tončev je bio jedan od funkcionera koji su se pobuinili zbog previsokih plata u FSS pojedinaca i malverzacija primikom smene Marka Pantelića i dovođenja Nenada Bjekovića.

Stariji i mlađi Tončev kažnjeni su zbog ulaska u sudijsku svlačionicu, a prema rečima arbitara, oni tom prilikom nisu vređali, niti napadali nikog.

– Moram da kažem da nas pomenuta gospoda, nijednog trenutka nisu vređala, fizički napala, niti bilo šta drugo, ali definitivno njihovo mesto u tom trenutku nije trebala biti naša sudijska svlačionica, poručio je glavni sudija Dejan Trifković.

FOTO: FSS

Sličnim se tonom obratio i prvi pomoćnik:

– Moram da kažem da nas pomenuta gospoda, nijednog trenutka nisu vređala. fizički napala, niti bilo šta drugo, ali definitivno njihovo mesto u tom trenutku nije trebala biti naša sudijska svlačionica, navodi se u izjavi Bojana Banovića.

FOTO: FSS

Drugi pomoćnik je takođe dao izjavu ovim povodom:

Novica i Stanislav Tončev tokom boravka u sudijskoj svlačionici nisu iskazivali nikakvu neprijatnost, izjavio je Slobodan Pavlović.

FOTO: FSS

I četvrti sudija je istakao da nije bilo neprijatnih scena:

– Napomenuo bih da tokom njihovog boravka u sudijskoj svlačionici nismo doživeli nikakvu neprijatnost ili pretnju, istakao je Aleksandar Živković.

FOTO: FSS

Na kraju, ostaje dilema šta bi bilo da je Tončev vređao ili napao sudije, kada je za sportsko ponašanje dobio suspenziju…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter