0
Domaći fudbal

Zarko Lazetic Dejan Stankovic Superliga Srbije, TSC - Crvena Zvezda 16.12.2021. Srbija, Backa Topola (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

ŠTA JE OVIM HTEO DA KAŽE?: Misteriozna izjava Žarka Lazetića koja je celu Srbiju bacila u rebus – ‘Čestitam svima, osim dvojici’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.21 u 10:44

Derbi 21. kola Superlige Srbije definitvno je bio susret TSC-a i Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem kolu jesenjeg dela domaćeg šampionata savladali TSC rezultatom 2:3.

Videli smo fantastičan meč u Bačkoj Topoli, čak 4 pogotka u prvom poluvremenu, dok je tačku na ovaj duel stavio Milan Pavkov u 65. minutu.

Nakon utakmice, trener TSC-a Žarko Lazetić je pohvalio ‘skoro’ sve aktere meča.

– Bila je dobra utakmica. Čestitam Zvezdi na pobedi, bila je dobra, intenzivna utakmica, posebno za kraj sezone. Krenuli smo kako treba, posle datih golova smo imali šansu, kontranapade, brzali smo u šansama i tu smo i gubili šansu da pobedimo. Lako smo primali gol na nameštenu odbranu i to je poremetilo ekipu. Nismo uspeli do kraja da dođemo do ozbiljnije šanse, kao ni Zvezda – rekao je Lazetić za TV Arena sport i dodao:

Čestitam svim akterima, sudijama, osim dvojici, ali to je neka dublja priča – dodao je trener TSC-a.

Šta vi mislite, kome je ovo upućeno?!

Zapratite nas na novom Instagram profilu – hotsport.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter